Σείστηκε το γήπεδο – Θρυλική η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα


Είναι σίγουρα μια ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Η συμμετοχή του σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης αντιπροσωπεύει μια σημαντική επίδοση και αποτελεί αναγνώριση της πορείας και των προσπαθειών της ομάδας. Και η πρωτιά για το Europa Conference League δείχνει τη δυναμική και την πρόοδο που έχει κάνει ο σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτές οι νίκες αποτελούν εντυπωσιακή επίδοση για τον Ολυμπιακό και αποδεικνύουν την αφοσίωση και την αντοχή της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση. Να κερδίσουν και τα δύο ματς της ημιτελικής φάσης με διαφορά δύο γκολ είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα και αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας στο γήπεδο.

Η σύγκριση με την επίδοση της Άρσεναλ στο Europa League του 2019 δείχνει τη σπουδαιότητα της επίτευξης του Ολυμπιακού. Είναι μια ένδειξη του ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έχει το δυναμικό να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στο Κόνφερενς Λιγκ που κερδίζει και τα δύο ματς ημιτελικών με δύο γκολ διαφορά. Σε όλα τα Κύπελλα Ευρώπης αυτό έχει να συμβεί από το 2019, τότε Άρσεναλ – Βαλένθια 3-1 και 4-2 στο Γιουρόπα Λιγκ.



Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του, με 2-0 αυτή τη φορά, επί της Άστον Βίλα χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ελ Κααμπί.

Τόσο η ατμόσφαιρα, αφού ο κόσμος έδωσε το «είναι» του και μετέφερε τα vibes σε παίκτες, όσο και οι Ερυθρόλευκοι που ήθελαν τη νίκη και το έδειξαν, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και μετά το 4-2 στο Μπέρμιγχαμ, συνέχισαν να δείχνουν πάθος και αγωνιστικότητα!

Νωρίς άρχισε η θερμοκρασία να ανεβαίνει στο «Καραϊσκάκης» αφού στο 2′ ο Τσικίνιο που πάτησε περιοχή από πλάγια και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων έδειξε ότι η βραδιά έκρυβε συγκινήσεις!



«Ερυθρόλευκο» ραντεβού με την ιστορία

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, η οποία απέκλεισε την Μπριζ στον έτερο ημιτελικό.

Ξέφρενο γλέντι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Γλέντι στο γήπεδο, γλέντι και στα αποδυτήρια. Μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League παίκτες, προπονητές και διοίκηση ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ροντινεϊ, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, έδωσαν τον ρυθμό υπό τους ήχους του «freed from desire», με την υπόλοιπη ομάδα να ακολουθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ