Σάλος με το «Μικρό Ταρανδάκι»: «Δέχομαι απειλές θανάτου» – Τι αποκάλυψε η «πραγματική Μάρθα»


Ο πραγματικός χαρακτήρας πίσω από την εμμονική γυναίκα στο «Μικρό Ταρανδάκι» λέει ότι έχει δεχθεί απειλές θανάτου. Η Φιόνα Χάρβεϊ αρνείται ότι καταδίωκε τον κωμικό Ρίτσαρντ Γκαντ και αποκάλεσε τη σειρά του Netflix «υπερβολή»

Μια γυναίκα που περιγράφεται ως η έμπνευση πίσω από τον χαρακτήρα της «Μάρθα» στο δράμα του Netflix «Μικρό Ταρανδάκι» που σπάει ταμεία μίλησε ανοιχτά για το γεγονός οτι δέχεται απειλές θανάτου, ενώ αρνήθηκε τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται στη μικρή οθόνη.

Στο δράμα που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο κωμικός Ρίτσαρντ Γκαντ, ο χαρακτήρας του, «Ντόνι» καταδιώκεται από μια γυναίκα που ονομάζεται «Μάρθα» αφού της σερβίρει ένα δωρεάν φλιτζάνι τσάι στην παμπ όπου εργάζεται. Η 58χρονη Φιόνα Χάρβεΐ περιέγραψε την αφήγηση του Γκαντ ως «έργο μυθοπλασίας» και «υπερβολικό».

Σε συνέντευξή της στον Πιρς Μόργκαν την Πέμπτη (9/5), η Χάρβεϊ είπε: «Στο Διαδίκτυο με εντόπισαν, με κυνηγούσαν και με απειλούσαν με θάνατο». Η Χάρβεϊ αρνήθηκε πολλά περιστατικά που παρουσιάζονται στο δράμα του Netflix ότι καταδίωκε τον κωμικό, επιτέθηκε στη φίλη του, τον παρενοχλούσε, έμενε έξω από το σπίτι του και επικοινώνησε με τους γονείς του»

Αρνήθηκε επίσης ότι έστειλε στον Γκαντ 41.000 email, εκατοντάδες φωνητικά μηνύματα και 106 γράμματα, λέγοντας στον Μόργκαν ότι του έστειλε μόνο μερικά email, ένα γράμμα ταχυδρομικώς και περίπου 18 μηνύματα στην πλατφόρμα X. Η Χάρβεϊ, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει το «Μικρό Ταρανδάκι», είπε ότι συνάντησε τον Γκαντ σε μια παμπ στο Λονδίνο «πέντε ή έξι» φορές και μια φορά αστειεύτηκε στον κωμικό ότι της θύμισε ένα παιχνίδι μωρού ταράνδου που είχε ως παιδί, το οποίο ενέπνευσε τον τίτλο της σειράς.

Αρνήθηκε ότι μια σκηνή που απεικονίζει τον Γκαντ να κοιτάζει από το παράθυρό της συνέβη στην πραγματική ζωή. Πρόσθεσε ότι γνώριζε τον κωμικό για δύο ή τρεις μήνες, δεν είχε τον αριθμό τηλεφώνου του και δεν ήταν φίλη του.

Είπε ότι το μήνυμά της στον Γκαντ θα ήταν «άσε με ήσυχη, σε παρακαλώ» και πρόσθεσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του κωμικού και του Netflix. Η Χάρβεϊ, η οποία μεγάλωσε στη Σκωτία και σπούδασε νομικά, αρνήθηκε ότι πήγε στη φυλακή για οποιοδήποτε αδίκημα καταδίωξης.

Μετά την κυκλοφορία του προγράμματος τον Απρίλιο, ορισμένοι θεατές προσπάθησαν να εντοπίσουν την αληθινή Μάρθα αντιστοιχίζοντας τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίζονται στο δράμα με μηνύματα της πραγματικής ζωής. Όταν οι θεατές άρχισαν να κάνουν εικασίες για τους πραγματικούς ανθρώπους που ενέπνευσαν τα γεγονότα πίσω από τη σειρά, ο 34χρονος Γκαντ, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram.

Είπε: «Γεια σε όλους, οι άνθρωποι που αγαπώ, έχω συνεργαστεί και θαυμάζω… άδικα παγιδεύονται σε εικασίες. Παρακαλώ μην κάνετε εικασίες για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι της πραγματικής ζωής. Δεν είναι αυτό το νόημα της σειράς μας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ