Η ακτινογραφία αυτού του μικρού παιδιού έχει γίνει διεθνές πρωτοσέλιδο – Σαστισμένοι οι γιατροί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι… (vid)


Πριν γίνετε γονείς, υπάρχουν αρκετά πράγματα στο σπίτι που δεν θα πιστεύατε πως θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι νέοι γονείς προσπαθούν να μάθουν τι είναι ασφαλές και τι δεν είναι για το παιδί τους. Μερικές φορές υποτιμούμε την δύναμή τους και δεν φανταζόμαστε τι είναι ικανά να κάνουν.

Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν τα συνηθισμένα πράγματα, όπως πρίζες και ντουλάπια, αλλά είναι δύσκολο να είναι προετοιμασμένοι για όλα εκείνα που μπορεί να θέσουν την ασφάλεια του παιδιού τους σε κίνδυνο. Δυστυχώς, κάποιοι γονείς μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο.

Ευτυχώς, οι γονείς του τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν το πολύπριζο μετά από 3 ώρες χειρουργείο. Προς το παρόν δεν μπορούν να ξέρουν αν ο τραυματισμός θα του αφήσει κάποια μακροχρόνια βλάβη αλλά είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει.

Είναι σχεδόν αδύνατο να ασφαλίσεις 100% το σπίτι σου και κάτι θα προκύψει αλλά το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος και να ελέγχεις όλα όσα μπαίνουν στον χώρο σου. Τα χαμηλά ράφια μπορούν εύκολα να τραβηχτούν και να πέσουν. Και ακόμα χειρότερα, αν αυτά τα ράφια έχουν πράγματα πάνω όπως γυαλιά, τότε το παιδί σας μπορεί να κοπεί άσχημα.

Εάν δεν έχετε ακόμα παιδί, αλλά σκοπεύεται να κάνετε, θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε με γονείς που ήδη έχουν παιδιά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ