Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 13 Μάϊου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 13η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα χρήζει προσοχής και χειρουργικών κινήσεων

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, η οποία δίνει στη Δευτέρα μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν, που υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την όψη της Σελήνης με τον Δία τις πρωινές ώρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, αλλά από τις 12:13 και μέχρι τις 13:36 θα είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε μην προγραμματίζετε πολύ σοβαρά πράγματα εκείνη την ώρα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον πιο εξωστρεφή Λέοντα. Τις βραδινές ώρες κυριαρχεί το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που προσδίδει σοβαρότητα και ουσία στις επαφές μας και πιο σταθερές συνθήκες αν θέλουμε να κάνουμε κάτι που θα αντέξει στον χρόνο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Αισιοδοξία, καινοτόμες ιδέες

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Στον επαγγελματικό τομέα τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, θα ακουστούν νέες προτάσεις που θα έχουν δυνατότητα εφαρμογής. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για βελτίωση και άνοδο, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις.

Τα οικονομικά ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σοβαρές και ώριμες θα κάνει τις βλέψεις. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και συζητήσεις μελλοντικής δέσμευσης. Σε ζητήματα οικονομικά ζητήματα ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, ρυθμίσεις και συμφωνίες.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και τολμηρές, οι προσεγγίσεις θα είναι αποφασιστικές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Πλούτωνα θα πρέπει να δοθεί προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας, η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική. Στις συζητήσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Προσοχή στις μνησικακίες, στις αμφισβητήσεις και στις παρασκηνιακές ενέργειες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Με κυρίαρχη την όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον κι ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Από την άλλη μπορεί να είστε «ψημένοι» να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να συναντάτε αντίδραση από κάποιο άτομο της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται για δικά σας χρήματα που η έκβαση του ρίσκου δεν θα επηρεάσει και άλλους ή τα στάνταρ της ζωής σας ίσως πρέπει να το τολμήσετε.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που π.χ. επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να τη δικαιολογήσετε είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να προχωρήσετε. Σήμερα ακόμη θα ασχοληθείτε και με οικονομικά ζητήματα. Το βράδυ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα, όπως σας έχω προϊδεάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο κι ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, ίσως από μια τέτοια εμπειρία να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα, ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε. Εσείς μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε. Ακόμη σήμερα αποφύγετε εντάσεις για καθαρά ιδεολογικούς λόγους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και επιδιώξτε να περάσετε μέρος της ημέρας σας με άτομα που αγαπάτε. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο άνετο.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο σας στρέφοντας την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα. Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανό να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Αν διαισθανθείτε κάτι τέτοιο μπορεί να νιώσετε απογοήτευση αρχικά, από την άλλη όμως θα ξέρετε πού βαδίζετε και ποιοι είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι το παίζουν γιατί σε κάτι επωφελούνται από σας. Πάντως σήμερα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης έντονο στη μέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει.

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα, ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Μπορεί να σας εκπλήσσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται ή να σας εκνευρίζει. Από την άλλη ίσως νιώθετε κι εσείς πιο ανήσυχοι και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μέσα σας. Μια συζήτηση θα ήταν ό,τι πρέπει, αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση. Ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια αλλαγή που μπορεί να αφορά σε θέματα δουλειάς. Η μέρα μέχρι τις απογευματινές ώρες είναι πιο θετική για το ζώδιο σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την. Φυσικά μπορεί να είστε αποδέκτες και μιας απροσδόκητης επαγγελματικής πρότασης.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα ή και να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Από τη μια ξέρετε ότι έχετε πολλά να κάνετε σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε απέναντι στον εαυτό σας, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, είτε απέναντι στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας, κι από την άλλη ο Ουρανός έρχεται να σας αποπλανήσει να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει» παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι. Επειδή πιθανώς δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσετε με όλους σήμερα αποφύγετε την έκθεση και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό που φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει, αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περίεργα ή εσωτερικά ανήσυχοι. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στον χώρο της εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, αυτή είναι μια όψη που ίσως δείχνει μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει, ή και το αντίθετο σενάριο μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά. Η μέρα μετά το απόγευμα κυλά σε πιο ήπιους ρυθμούς σε σχέση με το πρωινό που είναι πιο πιεστικό.

Σκορπιός

Η Δευτέρα ειδικά τις πρωινές ώρες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Βλέπετε η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως τόσο σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο και την οικογένεια σας όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφος σας ή ένα άλλο πολύ σημαντικό όμως πρόσωπο στη δική σας ζωή, πιθανώς κι από το επαγγελματικό περιβάλλον, ότι συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που προσδοκάτε κι αυτό να σας αναστατώνει. Και μπορεί μια κουβέντα να είναι κάπως άβολη, από την άλλη όμως ίσως πρέπει να την τολμήσετε αν θέλετε να βγάλετε κάποια άκρη προσωπικά ή επαγγελματικά. Από το απόγευμα κι έπειτα θα σας απασχολήσει πιο πολύ το επαγγελματικό σας μέλλον.

Τοξότης

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μες τον τομέα της δουλειάς αλλά και της φυσικής κατάστασης, που απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες ίσως για να νιώθετε περισσότερο σε φόρμα και να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά. Από την άλλη μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα πιο πρακτικής κατεύθυνσης αλλά και τα οικονομικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Καρκίνο δημιουργώντας περισσότερο άγχος και υποχρεώσεις, αλλά με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία δείχνει ότι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε θετικά παρά την κούραση. Πολύ πιο άνετο και με μεγαλύτερη εξωστρέφεια το βράδυ με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας ταιριάζει ενεργειακά περισσότερο.

Αιγόκερως

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή και τα θέματα του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων με αυτή την όψη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες που προφανώς λειτουργεί για ψυχολογικούς λόγους. Το απόγευμα που η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα θα είστε πιο ανήσυχοι και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους ναι αγαπητοί μου Υδροχόοι. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να επαναστατείτε απέναντι στην οικογένεια και να θέλετε να κάνετε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Δία δείχνει μια πιο ευχάριστη συνθήκη στα επαγγελματικά τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα προσοχή σε αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα.

Ιχθύες

Η Δευτέρα με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα στον χώρο της δουλειάς, με τις σπουδές ή όπου αλλού δραστηριοποιήστε. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά. Βέβαια μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη δεν σας επιτρέπει μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης, αφού θα έχετε επαγγελματικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από την άλλη, στη θετική της έκφραση η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σας δώσει έμπνευση ή μια πρωτότυπη ιδέα, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ