Ματούλα: «Τα εγγόνια μου- που δεν ξέρω πως τα λένε- θα μεγαλώσουν και θα μάθουν την αλήθεια»


Η Ματούλα δεν μιλάει με τον γιο της Λορέντζο Καριέρε και δεν έχει δει ποτέ τα εγγόνια της.

Το μόνο που θέλει είναι να είναι καλά ο γιος της με την οικογένειά του και ελπίζει πώς όταν τα εγγόνια της μεγαλώσουν να μάθουν την αλήθεια.

Σε λένε αθυρόστομη και ότι έχεις πλακώσει στο ξύλο αρκετούς άντρες…

«Μια γυναίκα μόνη, όπως εγώ, μόνο με αθυρόστομο τρόπο μπορούσε να επιβιώσει. Όλοι μού την έπεφταν, δεν είχα κανέναν για να με προστατεύσει κι έπρεπε μόνη μου να τα βγάλω πέρα. Ναι, έχω ρίξει κάτι ανάποδα χαστούκια σε κάποιους που το άξιζαν. Ειδικά αν μάθαινα ότι κάποιος έλεγε ότι με είχε πάρει… Έχε υπόψη ότι δεν έχω πάρει κανέναν από όλους αυτούς που ήταν γύρω μου και μου την έπεφταν. Εγώ δεν πήγα ποτέ στη ζωή μου για ένα βράδυ, δεσμούς έκανα. Τα εκατομμύρια όλα του κόσμου και να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο κρεβάτι με κανέναν. Δεν είμαι ξεφτιλισμένη γυναίκα!»

Παντρεύτηκες με τον επιχειρηματία της ντίσκο Σαν Λορέντζο, τον Ρομπέρτο Καριέρε.

«Τον Ρομπέρτο τον παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος, δεν ήμουν καψούρα μαζί του. Του είχα πει “θα παντρευτούμε και θα χωρίσουμε”. Όπως κι έγινε στους έξι μήνες γάμου»

Με τον άντρα σου αποκτήσατε έναν γιο, τον Λορέντζο, τον οποίο έχεις αρκετά χρόνια να δεις, όπως και τα δυο παιδιά του, τα εγγόνια σου…

«Τον γιο μου τον έχω μεγαλώσει μόνη μου! Από τον πατέρα του δεν πήρε ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες. Θέλω, λοιπόν, ο γιος μου να είναι καλά και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικός πατέρας, γιατί αγαπούσε τα παιδιά. Από κει και πέρα τον βλέπω δεν τον βλέπω… δεν έχει σημασία. Όσο για τα εγγόνια μου -που δεν ξέρω ούτε πώς τα λένε, αλλά είναι ο σπόρος μου-, κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα μάθουν την αλήθεια. Υπάρχουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για τη γιαγιά τους» αποκάλυψε στην Espresso

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ