Θάλεια Ματίκα: «Μου έγινε πρόταση για καθημερινή σειρά αλλά δεν με ενδιέφερε…»

Η Θάλεια Ματίκα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και έκανε διάφορες αποκαλύψεις!

Η όμορφη ηθοποιός, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στο αν της λείπει, ενώ αποκάλυψε πως της έγινε μια πρόταση για καθημερινή σειρά, όμως ήταν κάτι που δεν την ενδιέφερε!

Η τηλεόραση σας λείπει;

Κοιτάξτε, μου λείπει υπό συνθήκες. Τα τε­λευταία χρόνια απέχω από την τηλεόρα­ση γιατί έγινα μητέρα, έχω δύο παιδιά και ήθελα να αφιερώσω χρόνο σε αυτά. Πλέ­ον για να αποφασίσω να μπω στη διαδι­κασία ενός σίριαλ, του οποίου τα γυρίσμα­τα απαιτούν πολλές ώρες σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να είναι κάτι που να μου αρέσει σίγουρα πολύ.

Σας έχει γίνει πρόταση να συμμετά­σχετε σε κάποιο σίριαλ;

Ναι, φέτος μου έγινε πρόταση για μια κα­θημερινή σειρά, αλλά δεν με ενδιέφερε.

Ποια είναι η εικόνα σας νια την ελ­ληνική τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλήρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στην τηλεόραση. Μπορώ να μιλήσω μόνο για δύο σίριαλ που είδα λόγω του ότι παίζουν φίλοι μου, το «Πέτα τη φριτέζα» και το «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤΙ, που νομίζω ότι και τα δύο είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Τι σας ενοχλεί;

Έχω τόσο γεμάτη την καθημερινότητα μου που δεν προλαβαίνω και πολύ να σκεφτώ αν με ενοχλούν τόσο πολύ κάποια πράγ­ματα. Παλιά ίσως με ενοχλούσαν περισσό­τερο. Τώρα, νομίζω, έχω γίνει πιο επιεικής με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προ­βλήματα και ξεσπάνε.

Αισιοδοξία υπάρχει στην εποχή μας;

Ο άνθρωπος οφείλει να είναι αισιόδοξος ούτως ή άλλως. Είναι βέβαια δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο στον χώρο της τέχνης όπου κινούμαι εγώ ξεπηδούν πολύ ενδια­φέροντα πράγματα. Εγώ βλέπω ότι η δυ­σκολία φέρνει άνθηση της τέχνης.

Τι επάγγελμα θα ασκούσατε αν δεν ήσασταν ηθοποιός;

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό, είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here