Δημοσκόπηση GPO: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ – Σταθερά στην δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ


Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, καταγράφει η δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Παράλληλα, στη μέτρηση ιχνηλατούνται οι διαθέσεις της κοινής γνώμης για τα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία και η συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν, όπως και η κρίση στις σχέσεις της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην δημοσκόπηση φαίνεται ακόμα να ανακόπτεται η άνοδος της Ελληνικής Λύσης, κυρίως από την εμφάνιση της «Φωνής Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στην Αγκυρα προκάλεσε διφορούμενες ερμηνείες στην κοινή γνώμη, με το 46,4% να την κρίνει θετικά έναντι 46,2% που διατυπώνει επιφυλάξεις για το ουσιαστικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης.

Και σε αυτή τη μέτρηση, η Ν.Δ. εμφανίζεται κυρίαρχη, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, που διατηρεί μια απόσταση περίπου 2 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ