Χρυσοχοΐδης: Κάθε βράδυ συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενειακή βία, σήμερα 80 περιστατικά


«Να έχουμε επίγνωση πως έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας», ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας για την Χρυσοχοΐδης: Κάθε βράδυ συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενειακή βία, σήμερα 80 περιστατικά.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, για πρώτη φορά ότι σε 10 μέρες τα γραφεία ενδοοικογενειακής βίας θα αυξηθούν και θα φτάσουν τα 63, δηλαδή τουλάχιστον ένα σε κάθε νομό.

Επίσης σημείωσε ότι κάθε βράδυ γίνονται από την αστυνομία 50 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία και πως σήμερα έχουμε ήδη καταγγελίες για 80 περιστατικά και 46 συλλήψεις. Χαρακτήρισε φρικαλέα την υπόθεση «πως οι άνδρες δολοφονούν συντρόφους» , ωστόσο διευκρίνισε ότι «αυτό συνέβαινε πάντα, πίσω από κλειστές πόρτες».

«Σήμερα έχουμε 80 περιστατικά, 46 συλλήψεις», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

«Μου έλεγε ο επικεφαλής της Κρήτης πως άρχισαν να ανοίγουν στόματα και από κυρίες από οικογένειες μεταναστών , η αστυνομία κάθε βράδυ σώζει ζωές», είπε.

«Μέχρι στιγμής υπάρχουν 18 γραφεία ενδοοικογενειακής βίας , σε 10 μέρες θα έχουμε 63, σε κάθε νομό ένα γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, και ήδη σε κάθε νομό λειτουργεί ήδη ένα safe house», είπε ακόμη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ