Ο μικρός Άγγελος από τον Πειραιά χρειάζεται τη στήριξή μας για να «ξεπεράσει» το οστεοσάρκωμα


Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τραπεζικό λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Άγγελος από τον Πειραιά άκουσε ένα «κρακ» από το χέρι του στο μάθημα της γυμναστικής και άρχισε να πονάει αφόρητα. Έτσι, η μητέρα του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για να δουν οι γιατροί τι έγινε.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, το παιδί επισκέφτηκε πολλές φορές το νοσοκομείο και, καθώς το χέρι του πρηζόταν και η κατάστασή του χειροτέρευε, έκανε αξονική και βιοψία, όποτε και διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα. Έπειτα, ακολούθησε η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Ελπίδα, όπου και έκανε θεραπεία, ενώ, στους επόμενους μήνες, η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε και ήταν απαραίτητο να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι για να επιβιώσει, με την επέμβαση να πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου 2023.

Δυστυχώς, στις απεικονίσεις του Ιανουαρίου του 2024 βρέθηκαν μεταστάσεις στους πνεύμονες και η κατάσταση του Άγγελου ήταν επείγουσα, με αποτέλεσμα να πρέπει να πραγματοποιηθεί επέμβαση στον πνεύμονα για να αφαιρεθούν τρεις επικίνδυνες μάζες και να επιβιώσει.

Αφού ανάρρωσε, συνέχισε τις χημειοθεραπείες και τώρα, καθώς έβγαλε νέα μάζα, σε συνδυασμό με αυτές που ήδη είχε, η κατάστασή του είναι δύσκολη. Από δω και πέρα, ο Άγγελος αναμένεται να υποβληθεί σε επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να «νικήσει» το οστεοσάρκωμα (μορφή καρκίνου).

Καθώς, όμως, έχουν ήδη προηγηθεί δύο χρόνια σε νοσοκομεία, και ο δρόμος θα είναι μακρύς, η μητέρα του Γιάννη, που είναι συνεχώς στο πλευρό του και αδυνατεί να ανταποκριθεί στα αυξημένα έξοδα ως μονογονέας χωρίς δουλειά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητά τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει ο γιος της να ξεπεράσει το οστεοσάρκωμα.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ