Κρήτη: Θλίψη για την 17χρονη Νικολέτα που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες η Κρήτη μετά τη βουτιά θανάτου της 17χρονης μαθήτριας από ύψος 50 μέτρων, σε γέφυρα του ΒΟΑΚ. Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες της απίστευτης αυτής τραγωδίας, ενώ τα ερωτήματα γύρω από το περιστατικό είναι πολλά.

Ερωτήματα και Έρευνα

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση, προσπαθώντας να διαπιστώσει αν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο της 17χρονης, το οποίο να την οδήγησε στην απόφασή της να φύγει από το σχολείο με τα πόδια και όχι με το λεωφορείο όπως συνήθιζε.

Η Ζωή της Νικολέτας

Η 17χρονη Νικολέτα ήταν μαθήτρια της τρίτης λυκείου και ετοιμαζόταν να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Την ημέρα της τραγωδίας, είχε συμμετάσχει στις ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία και, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφυγε από το σχολείο με τα πόδια. Η οικογένειά της είναι πενταμελής και η Νικολέτα ήταν το μεσαίο παιδί.

Καταθέσεις και Μαρτυρίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, η αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι τουρίστριες που περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν, όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου κλήθηκαν να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης, προσπαθώντας να ρίξουν φως στις συνθήκες που την οδήγησαν στη γέφυρα. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αλλά δεν αποκλείει και το σενάριο του δυστυχήματος.

Θρήνος στην Οικογένεια

Η μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα, ανίκανες να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες του θανάτου της.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν περισσότερες πληροφορίες στην επιφάνεια καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ