Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο στη Βουλή: Αποχώρησε ο πρωθυπουργός όταν μιλούσε ο Κυριάκος Βελόπουλος


Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου κα του Κυριάκου Μητσοτάκη με φόντο την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και τις αναφορές στους εκβιασμούς από εφοριακούς

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την ακρίβεια από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε σε πρόσφατο συνέδριο ότι «στο μυαλό των ξένων, η κατάσταση στην Ελλάδα σε Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση είναι απελπιστική».

Κάτι τέτοιο προκάλεσε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός αμφισβήτησε τα λεγόμενα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και του ζήτησε να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία.

Στη συνέχεια όμως, «άναψαν τα αίματα» ακόμα περισσότερο, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Πόσα χρόνια πρέπει να κυβερνήσετε για να κάνετε μεταρρυθμίσεις; Πόσα χρόνια θα αφήνετε να πηγαίνει πολίτης στην εφορία και να τον εκβιάζει εφοριακός που ήταν μάλιστα και δικό σας στέλεχος;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενέβη λέγοντας πως οι εν λόγω αναφορές είναι αναληθείς. Ωστόσο ο Κυριάκος Βελόπουλος επανήλθε ισχυριζόμενος πως ο συγκεκριμένος εφοριακός είχε μάλιστα βραβευτεί και σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη αποδοκιμασίας των όσων ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντάς του μάλιστα πως «μέσα σε 2 λεπτά είπε 3 απίστευτα ψέματα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ