“Βόμβα” για Ολυμπιακό στη Euroleague. Κινδυνεύει η συμμετοχή του και στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον σε ενδεχόμενο… υποτροπής, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό, γεγονός που θα «απειλήσει» και τη συμμετοχή τους στη Euroleague.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα και στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών στην Ελλάδα για την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και αν το γεγονός επαναληφθεί σε κάποιο από τα επόμενα ματς, οι κανονισμοί προβλέπουν υποβιβασμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν προαναγγείλει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές ήδη από το αμέσως επόμενο παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα τεθεί εν αμφιβόλω και η συμμετοχή τους στη Euroleague, αφού με βάσει τους κανονισμούς της, αν μία ομάδα δεν αγωνίζεται με δική της ευθύνη στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να «σπάσει» εις βάρος της, ακόμη και το εγγυημένο συμβόλαιο, που έχει ο Ολυμπιακός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here