Παναθηναϊκός: Kappa και επίσημα. Ανακοίνωσαν τη συμφωνία οι “πράσινοι”

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του με την ιταλική εταιρεία Kappa, για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους, στο κομμάτι του αθλητικού ιματισμού, η οποία ξυπνάει θύμισες από το παρελθόν.

Μετά από 10ετίες, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιταλική εταιρεία Kappa για τη σχεδίαση των εμφανίσεών του, ανακοινώνοντας τη νέα συμφωνία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και για τη σεζόν 2020-21.

Οι «πράσινοι» είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν με το γνωστό ιταλικό brand και συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90′, με τις τότε φανέλες να έχουν συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού ιματισμού «Kappa», η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και έχει διετή διάρκεια.

Η «Kappa» θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό της ομάδας μας, με μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα κατ’ αποκλειστικότητα για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Επίσης, αναλαμβάνει την ανάπτυξη και διάθεση των προϊόντων του Παναθηναϊκού μέσω των μπουτίκ και των e-shops.

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, μετά τα επιτεύγματα στα οποία φτάσαμε μαζί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο αθλητισμός είναι στο DNA μας και το ποδόσφαιρο είναι το πεδίο όπου η εταιρία μας έχει διακριθεί για την καινοτομία, την τεχνολογία και το σχεδιασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τα αποτελέσματά του στο γήπεδο, αλλά για την ιστορία, τους φιλάθλους, την ακαδημία του, και πάνω’ απ’ όλα τις αρχές του, τις οποίες μοιραζόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από το σχεδιασμό της φανέλας του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «Kappa», Λορέντσο Μπολιόνε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την Kappa, μια εταιρία που συνδέθηκε με μια άκρως επιτυχημένη περίοδο του Παναθηναικού. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της ομάδας, αλλά θα πάει και βήματα παρακάτω το merchandising. Μέσω του ολοκληρωμένου και πλήρως αναπτυγμένου δικτύου λιανικής που διαθέτει η Kappa σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τα προϊόντα της ομάδας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here