Αποκάλυψη – ΣΟΚ για το θάνατο της Λίνας Κοεμτζή: Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα


Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ Λίνας Κοεμτζή και ένας νέος μάρτυρας λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει σοκαριστικά γεγονότα για το μοιραίο βράδυ

Η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η οικογένειά της, ωστόσο, δεν πίστεψε ούτε στιγμή ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που την ώθησαν στον θάνατο.

Η μαρτυρία – σοκ και το στικάκι

Ο άνθρωπος που είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τις εστίες, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της το μοιραίο βράδυ.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», ανέφερε ο 45χρονος.

Αναφέρει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο, όπου έπεσε η άτυχη κοπέλα.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. ‘’Το στικάκι, το στικάκι’’, λέγανε. ‘’Βρες το στικάκι’’. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ