Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου, γιατί είμαι πολλές ώρες στα γυρίσματα»


Είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες της μικρής οθόνης και καθημερινά μπαίνει στα σπίτια μας μέσω της συμμετοχής της στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». 

Ο λόγος για τη Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Παρακολουθούσες τη σειρά «Έλα στη θέση μου» πριν γίνεις μέλος;
«Γνώριζα την ύπαρξη της σειράς και άρχισα να την παρακολουθώ από τότε που μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω. Για την ακρίβεια, δεν έγινε κατευθείαν ανάθεση του ρόλου, αλλά πέρασα από ακρόαση. Σίγουρα, είχαν δει άλλες 10-15 κοπέλες»

Έχει αλλάξει η ζωή σου ύστερα από τη συμμετοχή σου σε αυτήν;
«Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου, γιατί είμαι πολλές ώρες στα γυρίσματα. Σίγουρα, υπάρχει και το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Μου μιλάει ο κόσμος στον δρόμο, και είναι πάρα πολύ όμορφο. Με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου, μου λένε ότι είμαι πολύ καλό παιδί, ότι πρέπει να διεκδικήσω περισσότερο τον Βλάση, ότι θέλουν να είναι με τη Μίκα και όχι με τη Φαίη»

Η αναγνωρισιμότητα ήταν κάτι που σε ενδιέφερε όταν αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;
«Νομίζω ότι πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου, όπως συμβαίνει σε όλους τους ηθοποιούς. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και να έχεις αυτή την επαφή με τον κόσμο. Ωστόσο, δεν ήταν αυτοσκοπός, γι» αυτό και δεν βιαζόμουν να κάνω τηλεόραση. Αλλά τώρα μπορώ να πω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το απολαμβάνω»

Έχεις κοινά στοιχεία με την τηλεοπτική Μίκα;
«Ναι! Πάντα βρίσκω κοινά στοιχεία με τους ρόλους τους οποίους υποδύομαι. Η Μίκα είναι αρκετά κοντά μου, είμαι και εγώ σοβαρή, οργανωτική, ευαίσθητη. Εκείνη, βέβαια, είναι περισσότερο λογική από μένα», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ