Πυρκαγιά στο ΟΑΚΑ – Ματαιώθηκαν αγώνες κολύμβησης

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έπειτα από φωτιά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι. 

Πυρκαγιά που προκλήθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ συντέλεσε στην ματαίωση της δεύτερης ημέρας των χειμερινών αγώνων κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’, Β’, για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποσταθμός της ΔΕΗ που βρίσκεται ακριβώς έξω από το χώρο του κολυμβητηρίου υπέστη βραχυκύκλωμα από το οποίο προκλήθηκε μικρή σε έκταση πυρκαγιά με αποτέλεσμα να κληθεί η πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 11 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν είχαν ξεκινήσει τα αγωνίσματα όταν προκλήθηκε η φωτιά. Μετά από αυτό το περιστατικό όπως ήταν λογικό η ΚΟΕ, ανέβαλε το πρωινό πρόγραμμα και μετέφερε το υπόλοιπο πρόγραμμα για το Σάββατο και την Κυριακή στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here