Ολυμπιακός – ΑΕΚ: “Ερυθρόλευκο”… πάρτι στου Ρέντη.


Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε με 3-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε ματς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague.

Άνετη νίκη με 3-1 πήρε η ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, σε ματς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 9′ με κοντινή κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη μετά από την εκτέλεση φάουλ του Τσερκώνη, ενώ η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Χριστόπουλο, Μπούση και Μπότο για να φέρει το ματς στα ίσα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46′) η ΑΕΚ έκανε το 1-1. Ο Χρήστος Γιούσης έκανε το τεχνικό σουτ, ο Καραργύρης απέκρουσε, αλλά ο Πατρινός έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ.

Ο Ολυμπιακός όμως ανέβασε… στροφές στο τελευταίο τέταρτο και έφτασε στη νίκη. Αρχικά στο 78′ ο Μπουλάρι με γυριστό βολέ και στη συνέχεια στο 87′ ο Σουρλής με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Ρικάρντο Μαρτίνς Πέρες): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης (αρχηγός), Νεοφυτίδης, Τσερκώνης (66′ Μαρίνος), Σουρλής, Ντότης (59′ Ντουμάνης), Βοΐλης (39′ Μπουλάρι)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι (81′ Τσέλιος), Σαρδέλης (84′ Μάρκου), Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης (αρχηγός), Πατρινός (69′ Μαχαίρας)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ