Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός LIVE


Μεγάλος αγώνας στο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς για το ελληνικό μπάσκετ, αυτός του Κυπέλλου
Ο πολυνίκης του θεσμού Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, που επιστρέφει στον τελικό έπειτα από 20 χρόνια.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία και μετά από τον αγώνα του 1982.
Την περασμένη σεζόν ήταν η ΑΕΚ που είχε σηκώσει την κούπα, νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19 θα αναδειχτεί το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από τον τελικό που θα γίνει στις 17:00 στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου. Τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ -που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω της αποχώρησης του Ολυμπιακού- ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τώρα, ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Ο πολυνίκης του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός (23 κατακτήσεις στα 43 χρόνια της ιστορίας της διοργάνωσης) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ που επιστρέφει στον τελικό έπειτα από 20 χρόνια (έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία και μετά από 37 ολόκληρα χρόνια και τον αγώνα του 1982. Τότε η αθηναϊκή ομάδα νίκησε εκείνη της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο με 65-63 χάρη σε δύο βολές του Ντέιβιντ Στεργάκου στα 2».

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (είναι ο 24ος στην ιστορία τους) μετά από απουσία ενός χρόνου (το 2017 είχαν κατακτήσει το τρόπαιο), αφού πέρυσι τον τίτλο διεκδίκησαν στον τελικό ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, με την Ένωση να αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ελλάδας 2018.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο για τελευταία φορά (1999) και είναι ο 8ος τελικός στην ιστορία του.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, μία γυναίκα «σφυρίζει» σε έναν τελικό! Αυτή θα είναι η Χιώτισσα Βάσω Τσαρούχα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ