Λεβαδειακός – Παναιτωλικός: Νίκη “ανάσα” για τους Βοιωτούς.


Ο Λεβαδειακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 και πήρε μία νίκη «ανάσα» στη «μάχη» για την παραμονή στη Superleague, η οποία και έχει «φουντώσει» με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Απομακρύνεται η 5άδα για την ομάδα του Αγρινίου.

«Καιγόταν» για τη νίκη και την πήρε! Ο Λεβαδειακός έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στη Superleague, μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο επικίνδυνοι και να χάνουν τη μοναδική καλή ευκαιρία στο ημίχρονο, με τον Μιχάι να προλαβαίνει τον Μαρκόφσκι στο 42′.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή και ο Τσαμπούρης το εκτέλεσε εύστοχα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα, αφού ο Μάζουρεκ στο 90′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.Η σύνθεση στο Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

Λεβαδειακός (Νίκος Καρεγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Σαβαντογκό. 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας, Τσιγγάρας, Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45′ Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν. 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ