Βόλος – Το e-mail του τρόμου: «Έκανα πέντε φόνους»


Μία απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Βόλο με έναν άνδρα να… ομολογεί πως έχει δολοφονήσει πέντε άτομα. Ωστόσο, αποδείχθηκε μεγάλο ψέμα! Απίστευτος ο λόγος που το έκανε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, είχε κοινοποιήσει e – mail στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με το οποίο ενημέρωνε ότι είχε διαπράξει πέντε φόνους, ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραδοθεί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα.

Ο συλληφθείς αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήθελε με αυτό τον τρόπο να δοκιμάσει την ετοιμότητα των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών. Ωστόσο, στη συνέχεια επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αναφέρει η εφημερίδα της Μαγνησίας taxydromos.gr.

Ο 44χρονος δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό και κρίθηκε και ένοχος.

Η συνήγορος υπεράσπισής του υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του και ζήτησε απαλλαγή από τον καταλογισμό.

Επισημαίνεται ότι ο 44χρονος καταδικάστηκε και για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας καθώς στον έλεγχο στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δύο ματσέτες με λάμα μήκους 1,42 εκατοστών και 30 εκατοστών, τα οποία ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι τα κατείχε νόμιμα για θήρα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ