Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Θαυμάζω τη Μίκα που έχει αυτό το θάρρος»


Είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες της μικρής οθόνης και καθημερινά μπαίνει στα σπίτια μας μέσω της συμμετοχής της στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Ο λόγος για τη Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει αν θα υπάρξει και 4ος κύκλος και αν θα είναι στη… θέση της;

«Δεν ξέρω, εξαρτάται από τα σενάρια, την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη που είμαι για δεύτερη χρονιά. Περνάμε υπέροχα και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται ο ρόλος μου. Αν συνεχιστεί το σίριαλ και υπάρχουν πράγματα στα οποία μπορώ να δουλέψω, θα μείνω μετά χαράς.»

Θα μπορούσες στην πραγματικότητα να ερωτευτείς έναν άνδρα σαν τον Βλάση;
«Όχι! (Γέλια.) Ξεκάθαρα όχι, γιατί δεν θα το άντεχα, θαυμάζω τη Μίκα που έχει αυτό το θάρρος και επιμένει μαζί του. Νομίζω πως εγώ στη θέση της θα είχα φύγει. Ακόμα και άθελα του έχει απιστήσει στον γάμο του, ανταλλάσσοντας φιλιά με τη Φαίη»

Η Μίκα τον συγχωρεί. Εσύ συγχωρείς την απιστία; «Την έχω συγχωρήσει την απιστία στο παρελθόν, αλλά δεν το άντεξα για πολύ και έφυγα…», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ