Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Μποτιλιάρισμα στο κέντρο 


«Κόκκινος» είναι από νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα (10/6) ο Κηφισός καθώς η κίνηση στην εθνική Οδό είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και σε αρκετούς από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Σημειωτόν στον Κηφισό

Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το περιστατικό με το ακινητοποιημένο όχημα που προκαλεί δυσχέρεια στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στην έξοδο για Γλυφάδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την περιοχή αν είναι δυνατόν και να ακολουθήσετε εναλλακτικές διαδρομές για να μειώσετε την ταλαιπωρία. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις από τις αρχές για να λάβετε πιο συγκεκριμένες οδηγίες και πληροφορίες για την κατάσταση της κυκλοφορίας.

Λόγω σύγκρουσης οχημάτων, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Επίσης, τα σημεία όπου παρουσιάζουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι η Λεωφόρος Κηφισίας αλλά και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ