Πώς μοιάζει το προφίλ σου στο Instagram, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας μπορεί κάποιος να τα καταλάβει με μια και μόνο ματιά στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Κριός

Ένας σωστός Κριός χρησιμοποιεί το Instagram μόνο για να καταγράψει όλες τις θρυλικές περιπέτειες της ζωής του. Εξάλλου, είναι γνωστό πως σε αυτό το ζώδιο αρέσει να κάνει τα πάντα πριν από όλους και να το φωνάζει. Σαν να ζει έναν μικρό διαγωνισμό, τον οποίο φυσικά και κερδίζει.

Ταύρος

Το προφίλ ενός Ταύρου είναι γεμάτο φαγητά (#foodie) και σκηνές επιβράβευσης του εαυτού του (#bling_it_on). Κοσμήματα που γυαλίζουν, καινούργια ρούχα και ημέρες χαλάρωσης στο κοντινότερο σπα και μετά brunch. Οι followers που έχει θα ήθελαν να κάνουν τη ζωή του. Ξεκάθαρα.

Δίδυμος

Χρησιμοποιεί το Instagram για τη… λεζάντα, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το Twitter. Οι φωτογραφίες του είναι λίγο βαρετές αλλά πάντα με τη σωστή συνοδευτική λεζάντα. Οι followers του όμως είναι πιστοί, καθώς βλέπουν… προσωπικότητα στο account ενός Διδύμου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χρησιμοποιεί το Instagram για να γράψει πόσο αγαπάει τους ανθρώπους γύρω του. Φωτογραφίες με φίλους, το άλλο του μισό, οικογένεια και σκύλους κατακλύζουν αυτό το προφίλ. Followers του μόνο οι φίλοι που ποστάρει και ξέρουν τι μεγάλη καρδιά κουβαλάει.

Λέων

Ο Λέων φαίνεται από χιλιόμετρα λόγω της μεγάλης ποσότητας από #selfies. Εάν «σπάσει το καρέ», θα είναι επειδή αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες με φίλους. Όμως, στην πραγματικότητα οι Λέοντες έχουν λογαριασμό στο Instagram για τα κομπλιμέντα που λαμβάνουν καθημερινά.

Παρθένος

Ο λογαριασμός της Παρθένου φαίνεται από μακριά. Πλαίσια και συγκεκριμένα φίλτρα κι οι φωτογραφίες του είναι καλά χωρισμένες θεματικά. Αυτό που ψάχνει κάθε Παρθένος είναι να παράγει υλικό με ποιότητα, ακόμη και στο Instagram προφίλ του. Για να το κάνει τόσο τέλειο που κανείς δεν θα καταφέρει να πατήσει το unfollow.

Ζυγός

Ένας Ζυγός, αγαπά την αρμονία και την καλή αισθητική. Το προφίλ του στο Instagram είναι χάρμα οφθαλμών, καθώς είναι χρωματιστό και διασκεδαστικό. Για τους περισσότερους ακόλουθους, ο Ζυγός αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Σκορπιός

Έντονο Instagram και υπερβολικά πολλές πληροφορίες για τον εαυτό του δίνει ο Σκορπιός στου ακόλουθούς του. Δηλώνει ξεκάθαρα αυτά που πιστεύει μέσα από τις φωτογραφίες του και τα άκρως συναισθηματικά του #tb posts.

Τοξότης

Το προφίλ ενός Τοξότη είναι μια μικρή περιπέτεια που δεν τελειώνει ποτέ. Ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίες από νέες εμπειρίες. Οι ακόλουθοί του είναι άκρως πιστοί για την θετική ενέργεια που εκπέμπει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως χρησιμοποιεί το προφίλ του στο Instagram για να αποδείξει τη σκληρή δουλειά του. Ό,τι δουλειά και αν κάνει, όποια και αν είναι τα χόμπι του, πάντα βρίσκει χρόνο για μια φωτογραφία στο γραφείο ή όταν πετυχαίνει ένα στόχο του. Ο Αιγόκερως μεγαλώνει μαζί με τους followers του.

Υδροχόος

Για έναν Υδροχόο, το προφίλ του στο Instagram είναι μια κατάθεση ψυχής, το ποιος πραγματικά είναι. Όλες οι δημοσιεύσεις που κάνει δε μοιάζουν με τις υπόλοιπες της δημοφιλούς αυτής πλατφόρμας, καθώς περιέχουν το όραμά του για έναν καλύτερο κόσμο, εμπνέοντας τους ακόλουθούς του να είναι ο καλύτερός τους εαυτός.

Ιχθύς

Το προφίλ ενός Ιχθύ μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Οι φωτογραφίες του είναι δημιουργικές, ενώ μερικές φορές αγγίζουν τα όρια του σουρεαλισμού. Οι ακόλουθοί του τον αγαπούν γιατί τους μεταφέρει σε μια διαφορετική, μοναδικά ωραία, πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ