Μαρία Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τηλεόραση τόσα χρόνια!


Η Μαρία Ιωαννίδου, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Μην ψαρώνεις»

Η ίδια, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αναφέρθηκε στο φορτωμένο της πρόγραμμα, σε αυτά που έχουν αλλάξει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και στο λόγο που δεν την βλέπαμε κάπου τηλεοπτικά, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει την προσωπικότητα του ρόλου που υποδύεται στη σειρά. 

Φέτος το πρόγραμμα σας είναι αρκετά φορτωμένο.
Πράγματι. Αυτό για έναν καλλιτέχνη είναι από τη μια πλευρά ευτυχία, από την άλλη όμως είναι και πίεση, γιατί θέλεις το καλύτερο και δεν υπάρχει πάντα χρόνος για αυτό. Όταν κάνεις τηλεόραση, όλα γίνονται γρήγορα, πιεστικά. Γι” αυτόν το λόγο δεν εργαζόμουν και είχα τουλάχιστον 10 χρόνια να εμφανιστώ σε πρώτο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.
Έχουν αλλάξει τα πράγματα σε αυτά τα χρόνια;

Παλιότερα δεν υπήρχε τόσο τρομερή πίεση. Αυτό επιβαρύνει τη θέση του ηθοποιού, αλλά κατά τα άλλα η ανταπόκριση που μπορείς να πάρεις από μια σειρά είναι πολύ σημαντική. Σου ανανεώνει την καριέρα, είναι ξεχωριστό μέσο. Είναι τέχνη και η τηλεόραση και δεν αξίζει την κακομεταχείριση που υφίσταται καμιά φορά.
Πείτε μου λίγο για τη Νενέλα.

Η Νενέλα είναι ένα πρόσωπο για έρευνα (γέλια). Είναι στον κόσμο της, αδιάφορη για ό,τι συμβαίνει γύρω της, το οποίο φυσικά είναι κακό. Από την άλλη, η γυναίκα αυτή θέλει να συνεχίσει να ζει με μια ποιότητα ζωής. Αυτό έχει μάθει, Έτσι μεγάλωσε. Η προσφορά της στο σίριαλ είναι ότι φέρνει γέλιο. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα πια να κάνεις τον κόσμο να γελάσει, έχει τόσα προβλήματα, τόσες έννοιες.

Οπότε είναι προσφορά η Νενέλα γιατί προσφέρει το γέλιο. Για τον ηθοποιό έχει μια δυσκολία, γιατί αν υπερπαίξεις θα βγει γελοίο κι αν το κάνεις υποτονικό, θα βγει αδιάφορο. Πρέπει λοιπόν πάντα να προσέχεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο και ευτυχώς έχουμε ένα πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Πιέρρο Ανδρακάκο, τον οποίο εμπιστεύομαι τρελά, είπε στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ