Νίκος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη!


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Ιωαννίδης!

Ο ίδιος, μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του στο καθημερινό σίριαλ του ANT1, τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη και άλλα. 

Θα συμμετάσχεις και στο νέο σίριαλ που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης με τον οποίο έχεις συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Με τον Μανουσάκη είναι πλέον πολλά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί. Θα υποδυθώ έναν Τούρκο ο οποίος εμπλέκεται στην ιστορία, όμως, ακόμα δεν μπορώ να σου πω πολλά. Το σίριαλ θα ξεκινήσει να γυρίζεται τώρα για να προβληθεί του χρόνου και είναι επετειακό για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, μια πολύ απαιτητική παραγωγή. Μιλώντας με τη γυναίκα του Μανούσου, τη Μαρία, η ατάκα της ήταν ότι αν δυσκολευτήκαμε μία φορά με το «Ουζερί Τσιτσάνης», τώρα είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο, γιατί έχει γυρίσματα τόσο στο εξωτερικό όσο και εδώ.

Πέρα από ηθοποιός, γράφεις κιόλας.Έχεις γράψει κάτι για την τηλεόραση;

Έχω γράψει κυρίως θεατρικά έργα. Ένα μάλιστα, το «The Van» βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ένωση Συνγραφέων Ελλάδος. Έχω όμως στο μυαλό μου κάποια πράγματα που θέλω να γράψω για την τηλεόραση για αυτό και την… ερευνώ, λέει στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ