Τραγωδία με 19χρονο στη Θεσσαλονίκη


Συγκλονίζει η τραγωδία με 19χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη – Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο εν ώρα εργασίας – Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 19χρονος διανομέας φαγητού, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τις 12 Δεκεμβρίου, έπειτα από τροχαίο.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε σήμερα, Τρίτη (19/02), με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Φαγητού, η οποία καλεί όλους τους διανομείς να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν σύμφωνα με το thestival.gr, το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 19χρονος εν ώρα εργασίας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά από διερχόμενο όχημα.

Πρόκειται για το δεύτερο εργατικό δυστυχήμα το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρει ηΕπιτροπή Αγώνα στη σχετική ανακοίνωση, την προηγούμενη Τετάρτη (13/02) διανομέας 24 ετών σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στη Λυκόβρυση Αττικής, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ