Σεξ και στάσεις: Για πολλαπλούς οργασμούς


Σεξ και στάσεις: Για πολλαπλούς οργασμούς. Οι οργασμοί για τις γυναίκες μπορεί να είναι λίγο δυσκολότεροι κι ενώ οι άνδρες μπορεί να θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά το μεγάλο τους τελείωμα, εκείνες μπορούν πραγματικά να απολαύσουν περισσότερο από έναν οργασμό στην σειρά

Αλλά ξέρατε ότι υπάρχουν μερικές θέσεις που εγγυώνται τον οργασμό; Και όχι μόνο έναν, πολλαπλούς οργασμούς. Πρώτη και καλύτερη σας προτείνουμε την στάση 69.

Αυτή η θέση εγγυάται πολλαπλούς οργασμούς επειδή περιλαμβάνει στοματικό σεξ. Και μάλιστα με έναν σωστό συγχρονισμό μπορεί να πετύχετε και ταυτόχρονα οργασμό ή ολοκλήρωση!

Κλασική κυρία καουμπόισσα! Μια μικρή συστροφή προστίθεται στη γυναίκα στην κορυφή καθώς τον οδηγείτε με την πλάτη σας στραμμένη προς τον. Αυτή η θέση σας δίνει όλο τον έλεγχο για να τρίβετε το clit σας εναντίον του. Σας δίνει επίσης τον έλεγχο της ταχύτητας και των γωνιών και καταλήγει σε πολλαπλούς οργασμούς.

Η θέση σε σχήμα Λ. Έτσι, το κορίτσι ξαπλώνει ανάσκελα και σηκώνει τα πόδια της. Η λεκάνη του συντρόφου σας είναι σύμφωνη με τον κόλπο σας και σας μπαίνει ενώ βρίσκεται στα γόνατά του. Αυτό δίνει βαθιά διείσδυση, έτσι και πολλαπλούς οργασμούς!

Το στυλ Doggy (σκύλος) είναι μια κλασική θέση που επιτρέπει στον σύντροφό σας να διεισδύσει βαθιά και να πάρει τον πλήρη έλεγχο του σώματός σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη θέση με την κίνησή σας. Μπορείτε να λυγίσετε λίγο προς τα κάτω για να είναι ευκολότερη η κίνηση.

Αντίστροφα Ιεραποστολικό. Μπορεί να είναι μια από τις πιο άνετες και σεξουαλικές θέσεις, αλλά δοκιμάστε την αντίστροφη ιεραποστολική για να ανάψετε περισσότερο. Η θέση περιλαμβάνει να ξαπλώνετε στο στήθος σας και να αφήνετε τον σύντροφό σας να διεισδύει από πίσω.

Κουτάλι! Το κουτάλι είναι η καλύτερη θέση για άνετο, αλλά υπέροχο σεξ. Ξαπλώστε στο πλάι και αφήστε τον σύντροφό σας να σας μπει από πίσω. Αυτό όχι μόνο δίνει στον συνεργάτη σας πρόσβαση στο G-spot σας, αλλά και αρκετό χώρο για να παίξει με την κλειτορίδα σας. Μπορείτε επίσης να σηκώσετε τα πόδια σας για εύκολη διείσδυση.

Γυναίκα από πάνω! Αυτό είναι παλιό αλλά καλό. Δίνει σε κάθε γυναίκα τον έλεγχο που θέλει. Θα χτυπήσει το σημείο G σας όταν τον οδηγείτε και θα σας δώσει επίσης πλήρη έλεγχο για διέγερση της κλειτορίδας όταν τρίβεται στη λεκάνη του άνδρα σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ