Μέριλιν Μονρόε: Οι υποτιθέμενες σχέσεις με τους Κένεντι και το μυστήριο του θανάτου της


Η Μέριλιν Μονρόε, ένα εμβληματικό πρόσωπο του Χόλιγουντ, έζησε μια ζωή γεμάτη προβολή αλλά και απέραντη θλίψη. Νέοι ισχυρισμοί έχουν εμφανιστεί σχετικά με τις σχέσεις της με τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι και τον αδελφό του, Μπόμπι Κένεντι, και την πιθανή εμπλοκή τους στον τραγικό θάνατό της. Το άρθρο αντλεί πληροφορίες από το βιβλίο της Μορίν Κάλαχαν “Ask Not: The Kennedys and the Women They Destroyed,” αποκαλύπτοντας τη ζωή της Μονρόε, τις σχέσεις της με τους Κένεντι και τις συνθήκες του πρόωρου θανάτου της.

Η παιδική ηλικία και τα τραύματα που την στιγμάτισαν

Η παιδική ηλικία της Μέριλιν Μονρόε χαρακτηρίστηκε από σοβαρά τραύματα. Βίωσε κακοποίηση και βιασμό ενώ βρισκόταν σε ανάδοχες οικογένειες, εμπειρίες που την καταδίωξαν σε όλη της τη ζωή. Μάλιστα νεανικός γάμος της σε ηλικία 16 ετών ήταν μια προσπάθεια να ξεφύγει από αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα, αλλά έφερε μόνο προσωρινή ανακούφιση.

Η άνοδος η δόξα και οι τραγικοί γάμοι

Ο γάμος της με τον θρυλικό παίκτη του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο τελείωσε λόγω της κακοποιητικής και ελεγκτικής συμπεριφοράς του. Ο επόμενος γάμος της με τον θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ επίσης απέτυχε, καθώς η Μονρόε ανακάλυψε ότι ο Μίλερ ντρεπόταν για εκείνη και την έβλεπε ως απειλή για την καριέρα του.

Οι σχέσεις με τους Κένεντι

Οι σχέσεις της Μονρόε με τους αδελφούς Κένεντι είναι από τις πιο συγκλονιστικές πτυχές της ζωής της. Οι ισχυρισμοί ότι είχε ερωτικές σχέσεις τόσο με τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι όσο και με τον Μπόμπι Κένεντι έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και εικασίες. Σύμφωνα με το βιβλίο της Κάλαχαν, η Μονρόε ήταν βαθιά ερωτευμένη με τον Τζον Κένεντι και πίστευε ότι θα άφηνε τη σύζυγό του, Τζάκι, για να την παντρευτεί. Ωστόσο, καθώς ο Κένεντι απομακρυνόταν από αυτήν, η Μονρόε στράφηκε προς τον Μπόμπι Κένεντι, με τον οποίο επίσης φέρεται να είχε σχέση.

Το μυστήριο του θανάτου της

Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε στις 4 Αυγούστου 1962 παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία του Χόλιγουντ. Επίσημα, η αιτία θανάτου αποδόθηκε σε υπερβολική δόση βαρβιτουρικών, αλλά πολλές θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι υπήρξε εμπλοκή των Κένεντι στη δολοφονία της. Σύμφωνα με το βιβλίο της Κάλαχαν, η Μονρόε είχε απειλήσει να αποκαλύψει τις σχέσεις της με τους αδελφούς Κένεντι, γεγονός που μπορεί να την είχε θέσει σε κίνδυνο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ