Βίντεο ντοκουμέντο από συγκλονιστικό τροχαίο στη Λ. Συγγρού – Απανωτές τούμπες μετά από σκασμένο λάστιχο


Βίντεο ντοκουμέντο από σοκαριστικό τροχαίο που κόβει την ανάσα στη Λεωφόρο Συγγρού βλέπει το φως της δημοσιότητας

Το τροχαίο συνέβη στις 11 το πρωί σήμερα (Δευτέρα, 17/6) στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη.

Ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες έπεσε στις διαχωριστικές μπάρες, έφερε τούμπες στον αέρα και ακινητοποιήθηκε με την αντίθετη φορά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Πληροφορίες του Mega, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο αναφέρουν ότι η οδηγός έχασε τον έλεγχο, καθώς έσκασε το δεξί μπροστινό ελαστικό του οχήματος. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει το αυτοκίνητο, προσέκρουσε στις μπάρες, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τουλάχιστον πέντε τούμπες, πριν ακινητοποιηθεί.

Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η συνδρομή έξι πυροσβεστών με δύο οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο.

Ευτυχώς, οι δύο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι διαμένει στο Κουκάκι και κατευθύνονταν στον Πειραιά για ιατρικό ραντεβού.

Το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της καθόδου της Λ. Συγγρού έμεινε για λίγη ώρα κλειστό, ενώ επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ενώ γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε στη συνέχεια το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο από το οδόστρωμα.

Δείτε το βίντεο: 




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ