Συγκλονίζει ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες της κόρης του

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της Νίκη Λειβαδάρη.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 χρονών από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της εξόδου της μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο πατέρας της ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί του» και συγκλόνισε περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες της κόρης του.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αρματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό. Και μετά ξαναμπήκαν μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει, δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της. Ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλης της μας είπε ότι την τελευταία εβδομάδα παραπονιόταν… Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονιόταν ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά.

Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε «ξεμάτιασε με». Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε λέει, δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε. Έπαθε βαρύ έμφραγμα. Μετά το δεύτερο καρδιογράφημα μας είπαν ότι έπαθε έμφραγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here