Συμφωνία του ΝΒΑ με το Facebook Watch.

Το NBA θα επιδιώξει έτσι να επωφεληθεί από την ευρεία κοινότητα των οπαδών του στο Facebook, όπου έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια ακολούθους.

Σε συμφωνία με το Facebook Watch, προκειμένου να παρουσιάζονται οι περιλήψεις των αγώνων πρωταθλήματος -όπως επίσης και αυτών της WNBA, της G League και της NBA 2K League- κατέληξε το NBA.

Επιπλέον, το NBA θα διοργανώνει μία εβδομαδιαία γιορτή στο Facebook, επιτρέποντας σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν, βλέποντας περιλήψεις παιχνιδιών και βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Όπως αναφέρεται, για το NBA αυτή η συμφωνία είναι μια ευκαιρία, αφού θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την ευρεία κοινότητα των οπαδών του σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, όπου έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια ακολούθους.

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», είπε η Ντέβι Μαχαντέβια, αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ.

Επίσης, ο Σαμ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο ΝΒΑ, σημείωσε ότι «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here