Απόστολος Λύτρας: Απείλησε ξανά την κακοποιημένη σύζυγό του και αναζητείται στα πλαίσια αυτοφώρου – Συνελήφθη η πρώην γυναίκα του


Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η σύζυγός του κατέθεσε νέα μήνυση, όχι μόνο κατά του ίδιου αλλά και κατά της πρώην συζύγου του, προκαλώντας νέες ανατροπές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα υπέβαλε νέα μήνυση κατά της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη περίπλοκη υπόθεση. Παράλληλα, η γυναίκα κατηγορεί τον Απόστολο Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, κατηγορώντας τον ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN αναφέρθηκε ότι η μήνυση περιλαμβάνει κατηγορίες για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή. Οι κατηγορίες στρέφονται κατά του Απόστολου Λύτρα, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου τους, οι οποίοι, σύμφωνα με την μήνυση, εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ποινικολόγου ο Λύτρας δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και έχει την πρόθεση να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης.



Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, πανικοβλημένη από την παρουσία των προαναφερθέντων, πάτησε το panic button και λιποθύμησε. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Μετά το επεισόδιο, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Λύτρα και του δικηγόρου της για διατάραξη οικιακής ειρήνης, οδηγώντας στη σύλληψή τους.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι η 37χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγο του Λύτρα και στον δικηγόρο της, καθώς και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ισχυριζόμενη ότι έλαβε απειλητικό μήνυμα από αυτόν.



Θα ζητηθεί η προσωρινή κράτηση του Λύτρα ο οποίος αναζητείται

Μάλιστα ο δικηγόρος της κ. Πολυζωγοπούλου, Θέμις Σοφός εντός της ημέρας θα μεταβεί στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να την ενημερώσει για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας , σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου.

Η πρώην σύζυγος κρατείται, ενώ ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας, αναζητείται από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Συνελήφθη επίσης ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ο ποινικολόγος πάντως με ανακοίνωσή του -σχετικά με προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του- κάνει λόγο για fake news και δηλώνει ότι ξεκίνησε θεραπευτικό πρόγραμμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ