10 ιδέες για τις μέρες που είσαι άρρωστη και κλεισμένη στο σπίτι

Πολύ θα ήθελα και αυτή τη βδομάδα να είμαι πιο παραγωγική, να γράψω ένα grande κείμενο ίσως, να προλάβω επιτέλους να τελειώσω αυτό το βιβλίο που παλεύω εδώ και τόσο καιρό. Αλλά ήμουν άρρωστη, ανέβασα πυρετό και έμεινα σπίτι για τέσσερις ολόκληρες μέρες κατόπιν οδηγιών του παθολόγου.

Αν την πάτησες κι εσύ φέτος (ειλικρινά, ποιος γλίτωσε;), σου έχω παρακάτω ιδέες για να περάσεις ευχάριστα, ξεκούραστα και δημιουργικά την απομόνωση στο σπίτι.

 

1. Διάβασε αυτό το βιβλίο που περιμένει καρτερικά πάνω στο κομοδίνο. (το είδες να έρχεται αυτό, έτσι;)

2. Δες Netflix. Μια ολόκληρη σεζόν, μια ακόμη. Όλοι το έχουμε κάνει, σε νιώθουμε.

3. Πάρε τηλέφωνο το φίλο ή τη φίλη που όλο θέλετε να τα πείτε και δεν προλαβαίνετε.

4. Διαλογίσου. Αν είσαι fan, τώρα έχεις όλο το χρόνο να το κάνεις σωστά και να το απολαύσεις.

5. Σχεδίασε ένα ταξίδι. Κάνε την έρευνα σου, βρες την παρέα ή πήγαινε μόνη σου, κλείσε εισιτήρια και bon voyage!

6. Δοκίμασε τα beauty tutorials που έχεις συλλέξει στο Instagram/ Pinterest/ YouTube. Αυτό το απαιτητικό μανικιούρ που θέλει 3 διαφορετικά χρώματα και μισή ώρα διάλειμμα από το ένα στο άλλο για να στεγνώσει. Το make up που σκέφτηκες ότι μάλλον δεν θα κάνεις ποτέ irl. Βγάλε φωτογραφίες και στείλε τις στο chat με τα κορίτσια.

 

7. It’s online shopping time! Επιτέλους έχεις όλο το χρόνο να κάνεις έρευνα, σύγκριση τιμών και να ατελείωτο scroll down σε eshop. Αρκεί να θυμάσαι να μείνεις εντός budget και να μην παρασυρθείς και αγοράσεις (πολλά) πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

8. Αν το guilty pleasure σου είναι το celebrity gossip, τώρα μπορείς να googlάρεις και να ενημερωθείς για τα τελευταία νέα της showbiz. Αν καταλάβεις τι πραγματικά τρέχει με την Kate Beckinsale και τον Pete Davidson πες μας κι εμάς.

9. Όσο θα πλησιάζει η μέρα της επιστροφής στη δουλειά και θα έχεις αρχίσει να ανυπομονείς κιόλας, είναι καλή ευκαιρία να προετοιμάσεις το έδαφος. Κάνε την έρευνα που δεν έχεις το χρόνο ή την ησυχία να κάνεις όσο είσαι στο γραφείο, δες τα email σου, κάνε τα εύκολα task που σου παίρνουν χρόνο. Αν πάλι είσαι σε περίοδο αναζήτησης νέας εργασίας, εκμεταλλεύσου τον χρόνο για να ετοιμάσεις το βιογραφικό σου, να κλείσεις ραντεβού και να προετοιμαστείς κατάλληλα.

10. Last but not least. Άκουσε το σώμα σου και ξεκουράσου. Κοιμήσου λίγο ή πολύ παραπάνω. Στρώσε επιδερμίδα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ