Στην Ευελπίδων ο Απόστολος Λύτρας – Αναμένεται η προφυλάκισή του


Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Νωρίτερα, είχε μεταφερθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, όπου πέρασε τη νύχτα.

Σύλληψη και προσωρινή κράτηση

Ο κ. Λύτρας συνελήφθη μετά από μήνυση της συζύγου του και την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Οι αρχές αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, καθώς φέρεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.



Παραβίαση περιοριστικών όρων

Η δικαστική λειτουργός έκρινε ότι ο κ. Λύτρας παραβίασε τους όρους που είχαν επιβληθεί, κάτι που οδήγησε στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης και την προφυλάκισή του. Η υπόθεση αυτή έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις.

Δικαίωμα για αίτηση αντικατάστασης κράτησης

Ο κ. Λύτρας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους μετά από ένα διάστημα. Αυτή η αίτηση μπορεί να υποβληθεί είτε στο δικαστικό συμβούλιο είτε απευθείας στην ανακρίτρια, η οποία θα εξετάσει το αίτημα και θα αποφασίσει σχετικά.

Η σύλληψή του προκάλεσε αίσθηση, καθώς η υπόθεση της κακοποίησης της συζύγου του έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ οι νομικές διαδικασίες συνεχίζονται. Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να εξελιχθεί με ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα, καθώς οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν για την τύχη του. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ ο ίδιος ο ποινικολόγος διατηρεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του στα δικαστήρια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ