Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Ινσούα. Αμφίβολος για Πανιώνιο


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην 22η αγωνιστική της Superleague, με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει τους Εμμανουέλ Ινσούα και Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τον πρώτο να εξετάζεται και από γναθοχειρούργο.

Ο Εμμανουέλ Ινσούα παραμένει εκτός προπονήσεων από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά, καθώς το χτύπημα στο πρόσωπό του ήταν σοβαρό και ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Αργεντινός κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο και θα επισκεφθεί άμεσα έναν γναθοχειρουργό, για να εξεταστεί ξανά και να ληφθεί μία απόφαση για την ειδική μάσκα που θα τον βοηθήσει να συμμετέχει στον αγώνα.Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για την προπόνηση

«Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η απογευματινή προπόνηση. To πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και παιγνίδι τακτικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα, με εξαίρεση τους Κουλιμπαλί, Ινσούα, που συνέχισαν με ατομικό. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωΐ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ