ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Κάποιοι ίσως δεν με θέλουν στην Ελλάδα”


Ο Ραζβάν λουτσέσκου ρωτήθηκε για μία ακόμη φορά για τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος υποστήριξε ότι κάποιες από αυτές τις “πληροφορίες” ίσως προέρχονται από ανθρώπους που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα.

Τα σενάρια για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν «φουντώσει» τον τελευταίο καιρό, με φήμες να κάνουν λόγο για προτάσεις από την Τουρκία και τη Ρουμανία, όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, διέψευσε για μία ακόμη φορά, τα πάντα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το μέλλον του, αλλά και τις «πηγές» των δημοσιευμάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα.Οι δηλώσεις Λουτσέσκου

«Δεν το βρίσκω σωστό να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από που προήλθαν αυτές οι φήμες. Παρατήρησα ότι αυτά τα σενάρια προέρχονται από ελληνικά ΜΜΕ, που ίσως να μην με θέλουν στην Ελλάδα.

Θα σας πω τι είναι ξεκάθαρο για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο καυτές ομάδες στην Ευρώπη, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν επιθυμώ να το συζητήσω περισσότερο. Τους είπα ότι δεν είναι σωστές οι πληροφορίες τους και η συζήτηση σταματάει εδώ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ