Βασιλιάς των αφροδισιακών τροφών ο απαγορευμένος καρπός


Βασιλιάς των αφροδισιακών τροφών ο απαγορευμένος καρπός: Θα έλεγε κανείς γι΄αυτό υπήρξε απαγορευμένος…

Ξέρουμε τόσα για τις τροφές που φέρνουν γαργαλητά στο κορμί και όρεξη για τρελίτσες. Τώρα μάθαμε κι αυτό, μεταξύ μας φουλ υγιεινό και light!

Αυτό είναι το φρούτο που εκτοξεύει τη γυναικεία απόλαυση στο sex

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως αφροδισιακές τροφές τα θαλασσινά, τη μαύρη σοκολάτα ή το κόκκινο κρασί.

Τώρα μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Gynecology and Obstetrics, μας πληροφορεί ότι ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν συστηματικά ένα συγκεκριμένο φρούτο απολαμβάνουν περισσότερη ικανοποίηση στο σεξ.

Τα ερευνητικά δεδομένα αφορούσαν σε 731 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες ηλικίας 18-43 ετών.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: ορισμένες από αυτές έτρωγαν συχνά μήλα (ένα ή δύο την ημέρα) και οι υπόλοιπες δεν έτρωγαν σχεδόν καθόλου (έως μισό μήλο την ημέρα).

Στη συνέχεια, οι ερευνητές χορήγησαν το εγκεκριμένο ερωτηματολόγιο FSFI (Δείκτης Γυναικείας Σεξουαλικής Λειτουργίας), το οποίο αποτελείται από 19 ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική λειτουργία, τη συχνότητα του σεξ, τον οργασμό και τη γενικότερη ικανοποίηση από το σεξ.

Βασιλιάς των αφροδισιακών τροφών ο απαγορευμένος καρπός

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η καθημερινή κατανάλωση του φρούτου συνδέεται άμεσα με την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ. Πώς προκύπτουν όμως αυτά τα οφέλη συγκεκριμένα από το μήλο;

Η αφροδισιακή δράση του μήλου φαίνεται να προκύπτει χάρη στην περιεκτικότητα του φρούτου σε φλοριτζίνη, ένα φλαβονοειδές που μιμείται τη δράση των γυναικείων οιστρογόνων, συμβάλλοντας στην καλύτερη λίπανση του κόλπου και τη γυναικεία ερωτική τόνωση.

Από την άλλη, κάποιες πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες του μήλου βελτιώνουν τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, διευκολύνοντας την επίτευξη του οργασμού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ