Δολοφονία καρδιολόγου: Ισόβια στη χήρα και τον εραστή της

Ισόβια στον 38χρονο αστυνομικό από την Βουλγαρία για το φόνο και στη σύζυγο του γιατρού για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για τη δολοφονία του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη που έχασε την ζωή του τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τρίτης (19/2) και ολοκληρώθηκε στις τέσσερις σήμερα (20/2) τα ξημερώματα.

Πρώτη κατέθεσε η αδερφή του 62χρονου καρδιολόγου. «Εκείνη τον απομάκρυνε από μας επειδή ήμασταν εναντίον της», επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ανέφερε πως γνώριζε η οικογένεια του γιατρού ότι η σύζυγός του είχε εραστή αλλά και διάφορα προβλήματα που υπήρχαν ως προς την πατρότητα του παιδιού. Μάλιστα, τόνισε πως κατά την γνώμη της η σύζυγος του καρδιολόγου έχειευθύνη για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το cretapost, φίλος του άτυχου καρδιολόγου κατέθεσε στο δικαστήριο ένα περιστατικό με χρήματα που είχαν κλαπεί από την οικία του.

Όπως του είχε εκμυστηρευτεί ο γιατρός, είχαν χαθεί 30.000 ευρώ από το σπίτι του από τα 100.000 που είχε φυλαγμένα. Μάλιστα του είχε πει ότι οι υποψίες του στρέφονται σε εργάτες. Εκείνος όμως, ως πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. του είπε να προσέχει, γιατί ένας άγνωστος που πήγε για να κλέψει, θα έπαιρνε όλο το ποσό και όχι μέρος αυτού. Για το εν λόγω περιστατικό δεν ήθελε να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, καθώς φοβήθηκε το σκάνδαλο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here