Ο Τσιγκρίνσκι προειδοποιεί: “Αν δώσεις χώρο στον Ολυμπιακό, προκαλείς τον… θάνατό σου”


Ολυμπιακός και Ντιναμό Κιέβου συγκρούονται αύριο (21/2) στην Ουκρανία, για τους “32” του Europa League, με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να δίνει τις συμβουλές του στους συμπατριώτες του.

Ο πολύπειρος Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του σε ουκρανική ιστοσελίδα, συμβουλεύοντας τη Ντιναμό Κιέβου να μην επαναπαυτεί στο 2-2 του πρώτου αγώνα και να μη δώσει χώρους στους Πειραιώτες.Όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «zbirna»

«Το πρώτο ημίχρονο της ομάδας μου (ΑΕΚ), μου έδωσε την εντύπωση πως η Ντιναμό θα περάσει τον Ολυμπιακό. Αλλά η Ντιναμό πρέπει να διδαχθεί από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στον Πειραιά. Το δεύτερο 45λεπτο του ντέρμπι πρέπει να αποτελέσει ένα μήνυμα για την ομάδα του Κιέβου. Δεν μπορείς να… χαλαρώσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Αν του δώσεις χώρο, είναι σαν να… προκαλείς τον θάνατό σου!.

Ωστόσο, αν η Ντιναμό Κιέβου παίξει επιθετικά και είναι συμπαγής, θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, σε σύγκριση με τους αγώνες πέρυσι με την ΑΕΚ, είναι πιο πολύ οργανωμένη και παίζει πιο προσεκτικά. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η Ντιναμό έχει γίνει πιο δυνατή σε σύγκριση με όταν την αντιμετώπισε η ΑΕΚ. Αυτό, βέβαια, είναι η προσωπική μου άποψη».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ