Ναύπλιο: Παιδί έχασε τις αισθήσεις του στη μέση του δρόμου – Νοσηλεύεται στην Εντατική


Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα νοσηλεύεται ένα 12χρονο παιδί από το Ναύπλιο που κατέρρευσε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Τρίτη (19/02), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας στο Ναύπλιο.

Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι κοντινού φαρμακείου και μία ανειδίκευτη γιατρός προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, από την πτώση έφραξε η αναπνοή του μικρού παιδιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί επισήμως τα αίτια της κατάρρευσης του μικρού παιδιού.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και με την συνοδεία της μίας εκ των δυο υπαλλήλων του φαρμακείου μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Ναυπλίου, σε σοβαρή κατάσταση.

Το παιδί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τρίτης (19/02), όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και είναι καλύτερα στην υγεία του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ