Η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision 2019 – Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες


Αυτή κι αν είναι είδηση για την Eurovision 2019!

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και θα έχει μία υπέροχη συνεργασία on stage, που θα αφήσει άφωνους τους πάντες!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή Happy day ότι η Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο στο Τελ Αβίβ και θα τραγουδήσει! Η Ελένη θα έχει ένα ντουέτο έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα και σας έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Στο Τελ Αβίβ στη βραδιά του τελικού οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί μία πρωτοποριακή ιδέα. Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά ο άνθρωπος που μου έδωσε όλο το ρεπορτάζ μου είπε πως την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλη πτυχία στην Ευρώπη. Το πιθανότερο ταίρι επί σκηνής αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow. Ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλο. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το Fuego. Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ