Πασχάλης Τσαρούχας για Παπαθωμά: «Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε σχόλια»


Ο Πασχάλης Τσαρούχας απαντά για το αυστηρό σχόλιο που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά στο facebook, σχετικά με το «Your Face Sounds Familar».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος διαγωνίζεται στο εν λόγω show, είπε:

«Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε σχόλια. Βρίσκομαι στο παιχνίδι και το ευχαριστιέμαι, από εκεί κι ύστερα ο καθένας που είναι απ’ έξω έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο…Δε νομίζω ότι ανέφερε το όνομά μου σε κάποιο σημείο, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να το ταξινομήσω. Ένα σχόλιο ήταν και νομίζω ανάλογα σχόλια έχουν γίνει πάρα πολλά».

Η ανάρτηση της Παπαθωμά είχε ως εξής:

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου «ωραία γκόμενα» και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά «λίγους», καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπη «Ευτυχείτε».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ