Γιουνάιτεντ – Σόλσκιερ: Το ρεκόρ που πάει να καταρρίψει κόντρα στη Λίβερπουλ


Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να καταρρίψει ένα μεγάλο ρεκόρ της Premier League στο κυριακάτικο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο “Ολντ Τράφορντ” (24.02.2019 / 16:05).

Οκτώ νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός, του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ από τότε που αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιοστον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει μπροστά του την… πρόκληση ενός μεγάλου ρεκόρ στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κυριακή τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη. Οι “ρεντς” θέλουν το “τρίποντο” για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως και οι “κόκκινοι διάβολοι” για να παραμείνουν στη μάχη της τετράδας.

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος υπό την ηγεσία του Σόλσκιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει 25 βαθμούς με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Με ένα βαθμό στο ντέρμπι, ο Νορβηγός τεχνικός θα γίνει ο προπονητής με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα δέκα πρώτα παιχνίδια του στην Premier League.

Ο Σόλσκιερ ισοφάρισε την επίδοση του Γκους Χίντινκ, ο οποίος πήρε 25 πόντους στα δέκα πρώτα του παιχνίδια ως υπηρεσιακός της Τσέλσι το 2009, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ