O Μπουτάρης έκανε δήλωση βόμβα: “Εύχομαι ο Ορφανός να αναλάβει το δήμο Θεσσαλονίκης” (vids)


Η εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου με τον υποψήφιο δήμαρχο έβγαλε είδηση

Για τα όσα είναι προσχεδιασμένα μέσα στα επόμενα χρόνια από το δήμο Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ορφανό.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε να είναι ο Γιώργος Ορφανός αυτός που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τα σχέδια της νυν διοίκησης.

«Του είπα ποια πράγματα είναι σε φάση ολοκλήρωσης, ποια είναι σε φάση σχεδιασμού, κάποια πράγματα που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά να κρατηθούν και στην επόμενη δημαρχία, όπως είναι οι κοινωνικές δομές είτε αφορά εξαρτημένα άτομα είτε αφορά άλλα άτομα, τα οποία έχουν γενικώς κοινωνικά προβλήματα, κάποιες εκδηλώσεις οι οποίες είναι για το 2020, το Europride και τα έργα που είναι προγραμματισμοί δικοί μας, τα οποία είναι σε φάση προσχέδιων. Από εκεί και πέρα όποιος αναλάβει, και εύχομαι να είναι ο κύριος Ορφανός αυτός που θα αναλάβει, να το προχωρήσει και να βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτήν τη δημαρχία» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Ορφανό στο γραφείο του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» ανέφερε πως συμφώνησαν με τον Γιάννη Μπουτάρη ότι θα ήταν χρήσιμος ένας κατάλογος με όλα τα προαναφερόμενα θέματα για τους υποψήφιους δημάρχους. «Από εθιμοτυπική επίσκεψη, εξελίχθηκε σε μια συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το δήμο Θεσσαλονίκης. Πράγματα τα οποία η διοίκηση Μπουτάρη τα έχει σε εξέλιξη, εκείνα που σχεδιάζει ως κινήσεις» σημείωσε για τη συνάντηση.

Με συνεργασίες και αποφάσεις μπορούν να λυθούν οι δυσχέρειες που φέρνει ο «Κλεισθένης», σύμφωνα με τον Γιώργο Ορφανό, ο οποίος προτρέπει «να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθούν την πόλη να αλλάξει κατεύθυνση, να βελτιώσει την εικόνα της, να δοθούν απαντήσεις σε προβλήματα. Σε αυτήν την πορεία εγώ είμαι ιδιαίτερα θετικός».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ