Ηράκλειο: Ελεύθεροι με… όρους για την επίθεση στον Αμερικανό στρατιώτη

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τρεις, από τους έξι συλληφθέντες, που κατηγορούνταν για την επίθεση σε βάρος ενός Αμερικανικού στρατιωτικού στις Ασίτες Ηρακλείου Κρήτης, στις 2 Φεβρουαρίου.

Μετά την απολογία τους οι δύο από τους τρεις, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

Ωστόσο, ο βασικός κατηγορούμενος – ο οποίος φέρεται πως ήταν εκείνος που κρατούσε και το μαχαίρι – πρέπει να καταβάλει και χρηματική εγγύηση.

Υπενθυμίζεται πως τα νεαρά άτομα χτύπησαν βάναυσα τον αμερικανικό στρατιωτικό που υπηρετεί στη βάση της Σούδας, για ασήμαντη αφορμή στις Ασίτες.

Πιο συγκεκριμένα τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με κατσούνα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι και το πρόσωπο ήταν βαριά.

Ο νεαρός στρατιωτικός είχε έρθει στις Ασίτες εκδρομή με την παρέα του, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση σε βάρος του έγινε παρουσία της συντρόφου του.

ΠΗΓΗ cretapost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here