Αναγνώστης: “Καταγγέλλω τους ιθύνοντες της Κυβέρνησης για το επίδομα στέγασης”


Αυτούσια η επιστολή που μας έστειλε αναγνώστης:

“Από πέρσι ελεγαν ολοι οι αρμοδιοι υπουργοι οτι εκτος απο το επιδομα ενοικιου θα επιδοτουνταν και οσοι πληρωνουν στεγαστικο δανειο πρωτης κατοικιας.Με βαση πληροφοριες που διαρρεουν εδω και λιγες ωρες τελικα θα δοθει επιδομα ενοικίου και θα επιδοτηθουν και μονο οσοι εχουν κοκκινα στεγαστικα δανεια μεσω της ειδικης πλατφορμας για τον εξωδικαστικο διακανονισμο.

Θα επρεπε να ντρεπεστε αξιοτιμοι κυριοι γιατι πολλοι που πληρωνουν τις δοσεις του στεηαστικου δανειου και ειναι συνεπεις δεν εχουν καλα καλα τα ακρως απαραιτητα για την επιβιωση της οικογενειας τους και αντι να επιδοτειτε αυτους,επιδοτειτε αυτους που εχουν κοκκινησει το δανειο τους.

Εμεις στην ουσια που πληρωνουμε το δανειο μας ειμαστε χαζοι και θα επρεπε και μεις να αφηνουμε το δανειο να κοκκινησει για να παιρνουμε επιδοτηση για το δανειο.Συγγνωμη για αυτο που θα πω αλλα το θεωρω κοροιδια,αλλα να μας λενε για την επιδοτηση στεγαστικου δανειου απο περσι και αλλα τελικα να κανουν.”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άλλα στην ΚΥΑ και άλλα στο ΦΕΚ…….ΜΠΡΑΒΟ!!!! Και τα ”πρόβατα” χειροκροτούν στις κομματικές συγκεντρώσεις…..

    ΚΥΑ
    Αθήνα, 15 / 6 /2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Αρ. Πρωτ.: Δ13/οικ.33474/1934
    ΘΕΜΑ : «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για την εφαρμογή προγράμματος Επιδόματος Στέγασης»
    Άρθρο 1 Επίδομα Στέγασης Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.

    ΦΕΚ
    6 Μαρτίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 792
    Άρθρο 1 Επίδομα Στέγασης Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ