Αναγνώστης καταγγέλλει τη Δίοικηση της ΔΕΗ Κορωπίου για διακοπές ηλεκτροδότησης φτωχών οικογενειών


Αυτούσια η επιστολή που μας έστειλε αναγνώστης:

Σχετικά με διαμαρτυρία που έγινε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Κορωπίου στις 18/2/2019 για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε φτωχές οικογένειες λογω οφειλών, θέλω να καταγγείλω τη διευθύντρια του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Κορωπίου για ψευδείς ισχυρισμούς στα αιτήματα των κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα η εν λογω κυρία ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν Νόμοι του κράτους που καθορίζουν τα ποσά που πρέπει να πληρώσει κάποιος σαν προκαταβολή όταν του έχει κοπεί το ρεύμα.

Αυτο ειναι ψευδες γιατι στη πραγματικοτητα μετα απο αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου της ΔΕΗ περισυ τον Απριλιο αλλαξε απο τον Μαιο του 2018 το συστημα διακανονισμου της ΔΕΗ καθως και τα ποσα που ζητουνται σαν προκαταβολη οταν εχει κοπει το ρευμα σε μια οικογενεια.

Με βαση το συγκεκριμενο συστημα διακανονισμου καταργηθηκα οι 48 δοσεις για διακανονισμο και οι 48 δοσεις δινονται σε ελαχιστες περιπτωσεις ενω το υψος της προκαταβολης φθανει στο 40 τοις εκατο οταν εχει κοπει το ρευμα ποσοστο που ηταν πολυ χαμηλοτερο πριν τον Μαιο του 2018.

Ακομα με βαση ενημερωση απο το 11770 απο τον Ιουλιο του 2018 κοπηκε η δυνατοτητα που υπηρχε οταν καποιος ειχε διακανονισμο που τον τηρουσε κανονικα και δεν ειχε και ληξιπροθεσμη οφειλη να ζητησει να του κανουν νεο διακανονισμο ο οποιος και εγκρινοταν.

Πλεον με το ετσι θελω η διοικηση της ΔΕΗ αποφασισε να χανει καποιος τον διακανονισμο για να εχει δικαιωμα να ζητησει να κανει νεο με τις γνωστες συνεπειες δηλαδη διακοπη ηλεκτροδοτησης και πληρωμη εξωφρενικων ποσων για μια φτωχη οικογενεια για να της συνδεσουν το ρευμα.Τελος οι ιθυνοντες της ΔΕΗ δεν ελαβαν καθολου υποψη τους παρεμβαση του γραμματεα του αρμοδιου υπουργειου ο οποιος τους ζητησε περισυ τον Οκτωβριο να επαναφερουν το συστημα διακανονισμου που ισχυε πριν τον Μαιο του 2018.

Αυτο το μηνυμα αποτελει καταγγελια κατα των ιθυνοντων της ΔΕΗ και αποκατασταση της αληθειας στους ισχυρισμους της διευθυντριας του υποκαταστηματος ΔΕΗ Κορωπιου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ