Αναγνώστης οδηγός σχολικού ξεσπάει: “Μας εκμεταλλεύονται με σάπια σχολικά αυτοκίνητα και μισθούς πείνας”


Αυτούσια η καταγγελία/παρέμβαση οδηγού σχολικού με αλήθειες που θα πρέπει να κινητοποιήσουν γονείς και Αρμόδιες Αρχές. Αυτά που καταγράφει ο οδηγός σχολικού, δείχνουν εγκληματικές ενέργειες στο βωμό του χρήματος και με κινδύνους για τα παιδιά:

“Ο οδηγός σχολικού λεωφορείου είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και ιδιαίτερο. Διότι δεν μεταφέρει απλούς επιβάτες αλλά παιδιά τα όποια δεν έχουν την αίσθηση

Του πως πρέπει να κάθονται να μην κάνουν φασαρία να μην σηκώνονται από την θέση τους και πολλούς κανόνες που υπάρχουν αλλά δεν τηρούνται στο σύνολο τους.

Όση προσπάθεια να καταβάλει η συνοδός και ο οδηγός.

Πάμε τώρα στην εκμετάλλευση που δέχονται από τους ιδιοκτήτες ο οδηγός και η συνοδοί. Στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της δυτικής αττικής στα περισσότερα από ότι γνωρίζω. Εφόσον εργάζομαι σε κάποιο ως οδηγός.

Ο βασικός μισθός για το ωράριο περίπου 4,30 ωρών είναι 560€.

Οι ιδιοκτήτες δίνουν από 300€ έως 450€ το ανώτερο και δουλεύεις έξι ώρες το λιγότερο! Σε διακεκομμένο ωράριο.

Με αυτοκίνητα παλιά με πολλά προβλήματα χωρίς καλά λάστιχα, κλιματισμό και abs τα περισσότερα.

Με το ανέκδοτο της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού που δεν θα πάρει κανένας. Η ιδιοκτήτες Έβαλαν όλους τους εργαζόμενους εκβιαστικά να υπογράψουν νέα σύμβαση με μείωση ωραρίου και καλά ώστε να μην δώσουν την πενιχρή αύξηση που έπρεπε. Η κυβέρνηση και το υπουργείο εργασίας τι κάνει για αυτά.”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ