Η εξομολόγηση της Αγγελικής Δημητρακοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψε την υποκριτική


Η Αγγελική Δημητρακοπούλου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής» στην οποία θα συμμετέχει αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που εγκατέλειψε την υποκριτική!

 Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει και τις δυσκολίες που πέρασε μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της! 

Η Αγγελική μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα υπήρχε η επιθυμία να γίνει το Λόγω Τιμής. Κάποια στιγμή ο Λάμπης και η Μιρέλλα μου είπαν πάμε να κάνουμε ένα βιντεάκι ότι ξεκινάει και ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ήταν ένα σημείο καμπής ότι έκανα παιδιά, δεν έφυγα αμέσως. Απλώς είδα ότι είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώνεις δύο παιδιά και να δουλεύεις σε αυτό το χώρο.»!
Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολύ δύσκολες στιγμές και να μην ξέρεις πως θα βγάλεις την επόμενη μέρα. Έχω γίνει φοβερή να εφεύρω φαγητά από το τίποτα. Κάποια στιγμή βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες “Ρε φίλε έχω να πάω 1,5 χρόνο σε κανένα κομμωτήριο” . Έχουν περάσει και 2 χρόνια που φοράω τα ίδια παπούτσια… Αυτό στην διάρκεια που το περνάς δεν το αντιλαμβάνεσαι, ευτυχώς, κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι για να είναι καλά όλοι όσοι εσύ θες πρέπει να είσαι καλά εσύ. Κάποια στιγμή αποφάσισα να φύγω από αυτό το χώρο.»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ