Κωνσταντίνος Αργυρός: 13χρονος θαυμαστής πήδηξε τα κάγκελα σε συναυλία του και τραυματίστηκε – Τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο


Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου, το ΔΑΚ Κοζάνης φιλοξένησε μια μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, πολλοί εκ των οποίων δημοσίευσαν βίντεο από τη συναυλία στα social media.

Ωστόσο, η βραδιά δεν κύλησε χωρίς προβλήματα, καθώς ένα 13χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να παρακολουθήσει τη συναυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Kozanimedia, το παιδί μαζί με φίλους του προσπάθησαν να πηδήξουν τα κάγκελα του κολυμβητηρίου της Κοζάνης για να δουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά έπεσε άσχημα και υπέστη ανοιχτό κάταγμα στο πόδι, με αποτέλεσμα έντονη αιμορραγία.

Μια εκπαιδευτικός, η οποία γνώριζε από τραυματισμούς παιδιών, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αργότερα, ενημέρωσε και την αστυνομία για το περιστατικό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δείχνοντας την ανθρωπιά του, επισκέφθηκε το παιδί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μετά το τέλος της συναυλίας για να του συμπαρασταθεί.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΛΟΙ…….. ΕΔΩ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΤΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ…..

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ